Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Raskoshnaya T.A."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 42, Iss 3, Pp 56-62 (2016)
Lactobacillus reuteri has been selected in the All-Russia Dairy Research Institute. The mentioned type of lactic acid bacteria possesses a wide spectrum of functional properties thus the development of L.reuteri bacterial concentrate is actual and de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86d37878f7a74dda8fe72e71d1e058c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kishilova, Svetlana Anatolyevna, Rozhkova, Irina Vladimirovna, Kolokolova, Anastasia Yurievna, Yurova, Elena Anatolyevna, Leonova, Victoria Alexandrovna, Mitrova, Vera Anatolyevna
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Oct2024, Vol. 10 Issue 10, p503, 12p
Autor:
Begunova, A. V.1 (AUTHOR), Savinova, O. S.2 (AUTHOR), Moiseenko, K. V.2 (AUTHOR), Glazunova, O. A.2 (AUTHOR), Rozhkova, I. V.1 (AUTHOR), Fedorova, T. V.2 (AUTHOR) fedorova_tv@mail.ru
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Jul2021, Vol. 57 Issue 4, p458-467. 10p.
Autor:
Begunova, A. V.1 (AUTHOR), Rozhkova, I. V.1 (AUTHOR), Shirshova, T. I.1 (AUTHOR), Glazunova, O. A.2 (AUTHOR), Fedorova, T. V.2 (AUTHOR) fedorova_tv@mail.ru
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Dec2020, Vol. 56 Issue 9, p920-929. 10p.
Autor:
Begunova, A. V.1 (AUTHOR), Savinova, O. S.2 (AUTHOR), Rozhkova, I. V.1 (AUTHOR), Krysanova, Yu. I.1 (AUTHOR), Fedorova, T. V.2 (AUTHOR) fedorova_tv@mail.ru
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Sep2020, Vol. 56 Issue 5, p544-552. 9p.
Autor:
Begunova, A. V.1 (AUTHOR), Rozhkova, I. V.1 (AUTHOR), Zvereva, E. A.2 (AUTHOR), Glazunova, O. A.2 (AUTHOR), Fedorova, T. V.2 (AUTHOR) fedorova_tv@mail.ru
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Nov2019, Vol. 55 Issue 6, p660-669. 10p.