Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"Rapeseed oil quality"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Huihui, Gao, Pan, Fang, Huiwen, Zou, Man, Yin, Jiaojiao, Zhong, Wu, Luo, Zhi, Hu, Chuanrong, He, Dongping, Wang, Xingguo
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2023 19
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 17, p 7578 (2024)
This paper analyzed the effects of adding rice bran wax (RW) and beeswax (BW) to rapeseed oil as a deep-frying medium and the quality parameters of potato fries, including acrylamide contamination. It was found that the addition of RW and BW caused a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b967917d7d05483f9051569dc4ede72e
Autor:
Huihui Zhang, Pan Gao, Huiwen Fang, Man Zou, Jiaojiao Yin, Wu Zhong, Zhi Luo, Chuanrong Hu, Dongping He, Xingguo Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100804- (2023)
This study exposed high-oleic rapeseed oil (HORO) to different pretreatment (microwave or roasting) and processing methods to investigate (cold pressing, hexane extraction, subcritical butane extraction, and aqueous enzymatic extraction) the effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d780cfd60ea94ded8863ff178640edc2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 827 (2023)
Fragrant rapeseed oil (FRO) is a frying oil widely loved by consumers, but its quality deteriorates with increasing frying time. In this study, the effect of high-canolol phenolic extracts (HCP) on the physicochemical properties and flavor of FRO dur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/909b1d1552454164a4aa16b38b128a0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Sep2017, Vol. 119 Issue 9, pn/a-N.PAG. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chinese Journal of Oil Crop Sciences; 2024, Vol. 46 Issue 2, p430-436, 7p