Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Rapeseed microstructure"'
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing, 121, 230-237
Food and Bioproducts Processing 121 (2020)
Food and Bioproducts Processing 121 (2020)
Oleosomes (or oil-bodies) are the oil storage structures of plant seeds. We typically extract oil by disrupting the oleosomes through mechanical-pressing of dry seeds and by using organic solvents. Nevertheless, it is possible to extract whole oleoso
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.