Zobrazeno 1 - 10
of 5 170
pro vyhledávání: '"Rapana, A."'
Autor:
Ullah, Hidayat1 (AUTHOR), Alioui, Yamina1 (AUTHOR), Ali, Muhsin1 (AUTHOR), Ali, Sharafat2 (AUTHOR), Farooqui, Nabeel Ahmed1 (AUTHOR), Siddiqui, Nimra Z.1 (AUTHOR), Alsholi, Duaa M.1 (AUTHOR), Ilyas, Muhammad1 (AUTHOR), Rahman, Mujeeb U.1 (AUTHOR), Xin, Yi1 (AUTHOR), Wang, Liang3 (AUTHOR) wangliang@dmu.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2024, Vol. 12 Issue 12, p10070-10086. 17p.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 30, Iss 3, Pp 546-561 (2024)
The present study investigated the bioaccumulation of metals in raw, heat treated -and sterilized Rapa whelk, and evaluated the consumer risks for human consumption. All of the metals, with the exception of Mn, were found to be lower than the permiss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbd4371194234508a1c239c58b81a9f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gaspar-Pintiliescu, Alexandra1 (AUTHOR), Stefan, Laura M.1 (AUTHOR) laura.stefan@incdsb.ro, Mihai, Elena1 (AUTHOR), Sanda, Catalina1 (AUTHOR), Manoiu, Vasile S.1 (AUTHOR), Berger, Daniela2 (AUTHOR), Craciunescu, Oana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 2/15/2024, Vol. 19 Issue 2, p1-16. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 16, Iss 3, Pp 54-61 (2024)
Abstract. The study aim was to determine the impact of storage period on veined rapa whelk (Rapana venosa) meat, either chilled for 6 days or frozen for 3, 6, 9 and 12 months on its technological traits, chemical composition and fatty acid profile. R
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0222e1ad67244f8a14e14e5248dca66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.