Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Rao, Shyama Prasad"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salini S, Muralikrishnan, Balaji, Bhat, Sinchana, Ghate, Sudeep, Rao, Shyama Prasad, Ajay Kumar, R., Kurthkoti, Krishna
Mycobacterium tuberculosis is a leading cause of human mortality worldwide and the emergence of drug-resistantstrains, demands the discovery of new classes of antimycobacterials that can be employed in the therapeutic pipeline. Previously, a secondar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=sharePrprorg::d07c892fa54ef779ac062c9c328933a4
Publikováno v:
Hamdan Medical Journal; Jan-Mar2023, Vol. 16 Issue 1, p7-13, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rao, Shyama Prasad, Muralikrishna, G
Publikováno v:
Rao, S P & Muralikrishna, G 2011, Dietary fibers-purification, structure and their health benefits with particular reference to feruloyl arabinoxylans . in F Klein & G Moller (eds), Dietary fiber, fruit and vegetable consumption and health . Nova Science Publishers, pp. 83-118 .
The nature of carbohydrates present in the food is growing field of interestwithin the food industry due to the potential of some of them to help preventdiseases of lifestyle. Non-glycemic carbohydrates, i.e., those carbohydrates (ortheir components)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::a12830f6ee889e51337967c63f2de7be
https://pure.au.dk/portal/da/publications/dietary-fibers--purification-structure-and-their-health-benefits-with-particular-reference-to-feruloyl-arabinoxylans(27401e90-3727-11df-8b17-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/dietary-fibers--purification-structure-and-their-health-benefits-with-particular-reference-to-feruloyl-arabinoxylans(27401e90-3727-11df-8b17-000ea68e967b).html
Autor:
Rao, Shyama Prasad, Wollenweber, Bernd
Publikováno v:
Rao, S P & Wollenweber, B 2010, ' Do N-glycoproteins have preference for specific sequons? ', Bioinformation, vol. 5, no. 5, pp. 208-212 . < http://www.bioinformation.net/005/005.htm >
Protein N-glycosylation requires the presence of asparagine (N) in the consensus tri-peptide NXS/T (where X is any amino acid, S is serine and T is threonine). Several factors affect the glycosylation potential of NXS/T sequons and one such factor is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::525f55b016a63431085f1e05128b0921
https://pure.au.dk/ws/files/34504187/004500052010.pdf
https://pure.au.dk/ws/files/34504187/004500052010.pdf