Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Rao, P.V.K."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 90(4):559-566
Publikováno v:
Key Engineering Materials; July 2022, Vol. 925 Issue: 1 p47-56, 10p
Autor:
Rawal, A., Rao, P.V.K., Kumar, V., Sharma, S., Shukla, S., Sebok, D., Szenti, I., Kukovecz, A.
Valve regulated lead acid (VRLA) batteries are traditionally classified on the basis of gel and absorptive glass mat (AGM) separators. To fulfill the desired functions of AGM batteries, a key design feature of the separator relies on the uptake of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::3b643bef8f65e42b0c7d4df8a9138bd3
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/258034
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/258034
Autor:
Nagy, K., Rajput, K.G., Tóth, I.Y., Rao, P.V.K., Sharma, S., Kumar, V., Rawal, A., Kukovecz, A.
Self-similar materials can assist in the transition of hydrophobic to hydrophilic state in a well-controlled manner. Herein, we report an ensemble of carboxylic functionalized carbon nanotubes (CNTs) decorated on the self-similar nonwoven surface usi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::a6c1d1599851841d7546f6f2967e5d7c
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/256276
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/256276
Absorptive glass mat (AGM) separator is a vital technical component in valve regulated lead acid (VRLA) batteries that can be tailored for a desired application. To selectively design and tailor the AGM separator, the intricate three-dimensional (3D)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::d0d474b8c3faebe66a6abe035fc1714a
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/256070
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/256070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rao, P.V.K. Jagannadha1 (AUTHOR), Das, Madhusweta1 (AUTHOR), Das, S.K.1 (AUTHOR) skd@agfe.iitkgp.ernet.in
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov/Dec2008, Vol. 11 Issue 4, p876-886. 11p. 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.