Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Rao, J. Sreenivasa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lokesh, Murumulla, Bandaru, Lakshmi Jaya Madhuri, Rajanna, Ajumeera, Rao, J. Sreenivasa, Challa, Suresh
Publikováno v:
Molecular Neurobiology; May2024, Vol. 61 Issue 5, p3090-3103, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 36:97-103
The effect of simple processing methods such as autoclaving or soaking followed by cooking, hot soaking and boiling followed by soaking treatment on the levels of raffinose family of sugars in red gram (Cajanus cajan, L) seeds was determined. The per
Autor:
Khatun, Holima, Das, Koushik, Nandi, Dilip Kumar, Laha, Jayasree, Rao, J. Sreenivasa, Chattopadhyay, Atiskumar
Publikováno v:
Future Foods; December 2021, Vol. 4 Issue: 1