Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Rao, G. Narsing"'
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis. 19
Studies were carried out on bael (Aegle marmelos L.) seed protein concentrate (BSPC) to evaluate the proximate, mineral and amino acid composition, nitrogen extractability and functional properties. The protein content was found to be 70.8 g/100 g BS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rao, P. G. Prabhakara1, Rao, G. Narsing1, Satyanarayana, A.1, Rao, D. G.1 hyd2_cftrirch@sancharnet.in
Publikováno v:
Foodservice Research International. Mar2004, Vol. 15 Issue 1, p13-24. 12p.
Publikováno v:
Electronic Journal of Environmental, Agricultural & Food Chemistry. Sep2009, Vol. 8 Issue 8, p704-710. 7p. 1 Chart, 1 Graph.