Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"Rao, Benqiang"'
Autor:
Lu, Shuai, Sun, Xibo, Zhang, Weihao, Li, Xiangqi, Zhou, Zhongbao, Xiao, Ruixue, Lv, Qingchen, Tang, Huazhen, Wang, Bing, Qu, Jinxiu, Cao, Rui, He, Jia, Wang, Shiwan, Yang, Penghui, Yang, Zhenpeng, Rao, Benqiang
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2024 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Microbiology, Vol 72, Iss 1, Pp 3-9 (2023)
In modern lifestyles, high-fat diets and prolonged inactivity lead to more people developing type 2 diabetes (T2D). Based on the modern pathogenesis of T2D, food, and its components have become one of the top concerns for patients. Recent studies hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/248bf5623e5e47d98308e51288d68f55
Autor:
Zhao, Wanni, Zhang, Qi, Yang, Zhenpeng, Rao, Benqiang, Chen, Yongbing, Yu, Kaiying, Liang, Jianfeng, Wang, Yixuan, Zhang, Zhanzhi, Wang, Xin, Wang, Lin, Zhang, Xiaowei, Zhang, Bingdong, Shi, Hanping
Publikováno v:
In Nutrition November-December 2022 103-104
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 July 2022 4
Autor:
Lu, Shuai, Yang, Zhenpeng, Tang, Huazhen, Sun, Xibo, Wang, Bing, Qu, Jinxiu, Wang, Yuying, Yang, Penghui, Rao, Benqiang
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 July 2022 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Physiology & Biochemistry; Jun2024, Vol. 130 Issue 3, p333-341, 9p