Zobrazeno 1 - 10
of 383
pro vyhledávání: '"Rantsiou, K"'
Autor:
Botta, C., Franciosa, I., Coisson, J.D., Ferrocino, I., Colasanto, A., Arlorio, M., Cocolin, L., Rantsiou, K.
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Autor:
Doublier, S., Cirrincione, S., Scardaci, R., Botta, C., Lamberti, C., Giuseppe, F. Di, Angelucci, S., Rantsiou, K., Cocolin, L., Pessione, E.
Publikováno v:
In Microbiological Research July 2022 260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Río Segade, Susana, Englezos, V., López-Prieto, A., Paissoni, M. A., Giacosa, S., Rantsiou, K., Rolle, L., Pérez Cid, B., Moldes, A. B., Cruz, J. M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::578249795326da019b54093ee2d9e70d
http://hdl.handle.net/2318/1805584
http://hdl.handle.net/2318/1805584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
RANTSIOU, K.1 kalliopi.rantsiou@unito.it, MARENGO, F.1, ENGLEZOS, V.1, TORCHIO, F.2, GIACOSA, S.1, ROLLE, L.1, GERBI, V.1, COCOLIN, L.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2017, Vol. 29 Issue 3, p518-536. 19p.