Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Rantamäki Pirjo"'
Autor:
Lauerma Aarne, Mäkinen Katja, Sahlstén Johannes, Rajasilta Marjut, Rantamäki Pirjo, Karpela Tiia, Vahteri Petri, Inkinen Jasmin, Jari Hänninen
Publikováno v:
University of Turku
The blue mussel (Mytilus trossulus × edulis) is one of the most abundant benthic animals in the Archipelago Sea in the northern Baltic. The mussel is considered a key species, because it participates in the biomass and nutrient cycles by filtering w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::013a0c5d692b1e2454861e7b7a127c95
https://journal.fi/msff/article/view/111808
https://journal.fi/msff/article/view/111808
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemmetyinen, Risto, Rantamäki, Pirjo
Publikováno v:
Annales Zoologici Fennici, 1980 Jan 01. 17(3), 141-146.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23734044
Publikováno v:
Agricultural and Food Science
Advances in processing technologies and the accumulation of scientific data on the functional and biological properties of whey components have contributed to the growing commercial valuation of cheese whey over the last decade. New membrane separati
Publikováno v:
Myllärinen, P, Rantamäki, P, Latva-Koivisto, J & Ahvenainen, R 1997, Elintarvikepakkausten minimointi aktiivisilla syötävillä päällysteillä : Mahdollisuudet ja haasteet . VTT Tiedotteita-Meddelanden-Research Notes, no. 1840, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo . < https://publications.vtt.fi/pdf/tiedotteet/1997/T1840.pdf >
Pakkausten määrän vähentäminen on tärkeä keino pakkausten aiheuttamien ympäristörasitusten vähentämiseksi. Syötävät kalvot ja päällysteet ovat mielenkiintoinen vaihtoehto suoraan elintarvikekosketukseen tarkoitetuille muoveille. Syöt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::e5fca10e264fc6207781f6a871326195
https://cris.vtt.fi/en/publications/7fe48f5d-da7c-4d51-8ff5-5bee5aae58aa
https://cris.vtt.fi/en/publications/7fe48f5d-da7c-4d51-8ff5-5bee5aae58aa
Publikováno v:
Myllärinen, P, Rantamäki, P & Latva-Koivisto, J 1997, ' Elintarvikkeiden suojaaminen syötävillä päällysteillä ', Kehittyvä elintarvike, vol. 8, no. 2, pp. 45-47 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::80c9a4b50c87827b7382c6bc423a4d5f
https://cris.vtt.fi/en/publications/9167e2b2-78a1-4cc6-a73b-ddac15069dc4
https://cris.vtt.fi/en/publications/9167e2b2-78a1-4cc6-a73b-ddac15069dc4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 1998 9(8):307-319
Publikováno v:
In Chemosphere 1982 11(10):1059-1068