Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Rannou C"'
Autor:
Rannou, C., Queveau, D., Beaumal, V., David-Briand, E., Le Borgne, C., Meynier, A., Anton, M., Prost, C., Schuck, P., Loisel, C.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2015 154:58-68
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2014 153:94-100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eurosense
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy. 2018
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy
Eurosense, Sep 2018, Vérone, Italy. 2018
Aromatic perception of yogurts depends on both protein-flavour binding in the matrix and texture-flavourinteractions. The aim of this work is to study the flavour binding abilities of controlled whey proteinaggregates (WPA) with specific texture prop
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6ad796629afdfab307ee78db844afa25
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01887279
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01887279
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.