Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Ranjitha, K"'
Autor:
Ranjitha, K V, Pushphavathi, T P
Publikováno v:
In Procedia Computer Science 2024 235:2857-2866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sujayasree O.J, Tiwari R B, Venugopalan R, Narayana C K, Bhuvaneswari S, Ranjitha K, Oberoi H S, Shamina Azeez, Sakthivel T, Nayaka V S K
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 17, Iss 2 (2022)
Optimization of process parameters is a critical requirement in food processing and food product industries for the development of highly acceptable product. Quantification of mass transfer kinetics under different processing conditions is essential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b46906ae13234fcb88286d13a9ee56eb
Autor:
V S Karthik Nayaka, Tiwari R B, Narayana C K, Ranjitha K, Shamina Azeez, Vasugi C, Venugopalan R, Bhuvaneswari S, Sujayasree O J
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 17, Iss 1 (2022)
Browning is a major quality deterioration process affecting both visual colour and nutritional value of guava leather. The aim of the study was to determine the role of different sugars viz., sucrose, fructose, glucose and sorbitol in non-enzymatic b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c645030382cf4721a52663d1fb3c2941
Autor:
Hariharalakshmanan, Ranjitha K.1 (AUTHOR) rhariharalak@ualr.edu, Watanabe, Fumiya2 (AUTHOR), Karabacak, Tansel1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Catalysts (2073-4344). Dec2022, Vol. 12 Issue 12, p1657. 12p.
Publikováno v:
Catalysts, Vol 12, Iss 12, p 1657 (2022)
Nanostructures of zinc oxide (ZnO) are considered promising photocatalysts for the degradation of organic pollutants in water. This work discusses an in situ growth and UV photocatalytic effect of ZnO nanostructures on a Zn plate immersed in methylen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38bbf76a5d9e4bc4b97db14fc73d0548
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2018 256:1-10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.