Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Raninen, Kaisa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salami, Ayobami, Vilppo, Teemu, Pitkänen, Sari, Weisell, Janne, Raninen, Kaisa, Vepsäläinen, Jouko, Lappalainen, Reijo
Publikováno v:
In Scientific African July 2020 8
Autor:
Raninen, Kaisa J., Lappi, Jenni E., Mukkala, Maria L., Tuomainen, Tomi-Pekka, Mykkänen, Hannu M., Poutanen, Kaisa S., Raatikainen, Olavi J.
Publikováno v:
In Nutrition Research June 2016 36(6):612-619
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lappi, Jenni, Raninen, Kaisa, Väkeväinen, Kati, Kårlund, Anna, Törrönen, Riitta, Kolehmainen, Marjukka
Publikováno v:
Lappi, J, Raninen, K, Väkeväinen, K, Kårlund, A, Törrönen, R & Kolehmainen, M 2021, ' Blackcurrant (Ribes nigrum) lowers sugar-induced postprandial glycaemia independently and in a product with fermented quinoa : a randomised crossover trial ', British Journal of Nutrition, vol. 126, no. 5, pp. 708–717 . https://doi.org/10.1017/s0007114520004468
Berries rich in anthocyanins have beneficial effects on postprandial glycaemia. We investigated whether blackcurrant (75 g in a portion) independently and in a product with fermented quinoa induced similar effects on the sugar-induced postprandial gl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::ec0f1da4d5b8797a21f722d401d6c777
https://cris.vtt.fi/en/publications/ba335c57-b24b-4507-ba8f-c8fb5402431e
https://cris.vtt.fi/en/publications/ba335c57-b24b-4507-ba8f-c8fb5402431e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raninen, Kaisa1 (AUTHOR) kaisa.raninen@uef.fi, Lappi, Jenni1 (AUTHOR), Kolehmainen, Mikko2 (AUTHOR), Kolehmainen, Marjukka1 (AUTHOR), Mykkänen, Hannu1 (AUTHOR), Poutanen, Kaisa3 (AUTHOR), Raatikainen, Olavi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Dec2017, Vol. 68 Issue 8, p987-996. 10p. 1 Diagram, 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.