Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Rangan AM"'
Aim: To document the typical portion sizes of commonly consumed foods as reported by adults in the 1995 National Nutrition Survey, and to compare these data with existing information on serving sizes used in Australia. Methods: Portion sizes of foods
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______363::cd516fd31c8cd682c68d587ac601db51
https://hdl.handle.net/10453/32504
https://hdl.handle.net/10453/32504
Objectives: To identify the types and quantities of 'extra' foods, or energy-dense, nutrient-poor foods, consumed by Australian adults, and assess their contribution to total energy and nutrient intakes. Subject/Methods: We used 24-h recall data from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______363::cb275f832f7bfc7751b30bd57a88e62a
https://hdl.handle.net/10453/32559
https://hdl.handle.net/10453/32559
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; Jul2009, Vol. 63 Issue 7, p865-871, 7p
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; Mar2008, Vol. 62 Issue 3, p356-364, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.