Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Randriamahatody, Z."'
Autor:
Randriamahatody, Z.1,2,3 (AUTHOR), Sylla, K.S.B.1 (AUTHOR), Nguyen, H.T.M.1 (AUTHOR), Donnay-Moreno, C.1 (AUTHOR), Razanamparany, L.3 (AUTHOR), Bourgougnon, N.2 (AUTHOR), Bergé, J.P.1 (AUTHOR) jpberge@ifremer.fr
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Nov2011, Vol. 9 Issue 3, p220-228. 9p.
Autor:
Randriamahatody, Z., Sylla, K. S. B., Nguen, H. T. M., Donnay-Moreno, C., Julia Razanamparany, Nathalie Bourgougnon, Bergé, J. P.
Publikováno v:
HAL
CyTA-Journal of Food
CyTA-Journal of Food, 2011, 9, pp.220-228
CyTA-Journal of Food
CyTA-Journal of Food, 2011, 9, pp.220-228
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2b41ffc97b09c266cba0d6088b0dd00d
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00858167
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00858167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.