Zobrazeno 1 - 10
of 349
pro vyhledávání: '"Randazzo, C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity, Vol Volume 13, Pp 247-256 (2020)
Antonio Maria Borzì,1,2,* Carola Buscemi,3,4,* Davide Corleo,3,4 Cristiana Randazzo,3,4 Giuseppe Rosafio,3,4 Gianni Pantuso,5 Silvio Buscemi3,4 1Department of Clinical and Experimental Medicine, Specialization School in Geriatrics, University of Cat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/766ed1b467014c69afe105ea45e8feef
Publikováno v:
Patient Preference and Adherence, Vol Volume 11, Pp 1671-1676 (2017)
Sergio Cinocca,1 Paola Rucci,1 Concetta Randazzo,1 Elizabeth Teale,2 Davide Pianori,1 Emanuele Ciotti,3 Maria Pia Fantini1 1Department of Biomedical and Neuromotor Sciences, Unit of Hygiene, Public Health and Biostatistics, Alma Mater Studiorum, Univ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae2a312d15e345dd8e64af811a9dccb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Foti, P., Occhipinti, P. S., Romeo, F. V., Timpanaro, N., Musumeci, T., Randazzo, C. L., Caggia, C.
Publikováno v:
Food chemistry. 393
In the present study, a tangential membrane filtration system was applied to recover phenols from olive mill wastewater. The obtained concentrates were characterised for physico-chemical traits, antioxidant activity and antimicrobial effects. Results
Autor:
Romeo, A., Bonaccorso, A., Carbone, C., Longo, A., Lupo, G., Anfuso, C. D., Russo, N., Randazzo, C., Caggia, C., Rizzo, M., Pignatello, R., Musumeci, T.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4731::3c54458486118c61f40fdae5df1a5e9f
http://hdl.handle.net/20.500.11769/513324
http://hdl.handle.net/20.500.11769/513324