Zobrazeno 1 - 10
of 308
pro vyhledávání: '"Rana JS"'
Publikováno v:
In Process Biochemistry May 2020 92:343-354
Autor:
Rana Js, Ashish Kumar Singh, Ruchika Barapatre, Ganga Sahay Meena, Neelam Upadhyay, Aastha Dewan
Publikováno v:
Madridge Journal of Food Technology. 3:92-98
Autor:
Ruchika Barapatre, Ganga Sahay Meena, Rana Js, Neelam Upadhyay, Aastha Dewan, Nitin Kumar, Ashish Kumar Singh
Publikováno v:
Journal of Food Science and Nutrition Research.
Pasta is a cereal based, ready to cook, staple food, known for its affordable price, easy cooking, preferable sensory appeal and better storage stability, but its popularity is now growing as a healthy food worldwide. It is generally made from durum
Autor:
Rana, Js, Monraats, Ps, Zwinderman, Ah, Maat, Mpm, Kastelein, Jjp, Agema, Wrp, Doevendons, Paf, Winter, Rj, Tio, Ra, Waltenberger, J., Frants, Rr, Laarse, A., Wall, Ee, J. Wouter Jukema
Publikováno v:
Thrombosis and Haemostasis, 94(4), 892-894. Georg Thieme Verlag
Thrombosis and Haemostasis, 94(4), 892-894. GEORG THIEME VERLAG KG
Publons
Thrombosis and haemostasis, 94(4), 892-894. Schattauer GmbH
Thrombosis and Haemostasis, 94(4), 892-894. GEORG THIEME VERLAG KG
Publons
Thrombosis and haemostasis, 94(4), 892-894. Schattauer GmbH
Publikováno v:
Circulation, 112(17), U896-U897. Lippincott Williams & Wilkins (Wolters Kluwer)
Publons
Publons
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cb4ca878bb4487bd3d8ad7b861410eea
https://pure.eur.nl/en/publications/18ced8ab-9078-4af3-8e09-b1a1c95f9e67
https://pure.eur.nl/en/publications/18ced8ab-9078-4af3-8e09-b1a1c95f9e67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.