Zobrazeno 1 - 10
of 338
pro vyhledávání: '"Ramudu, K."'
Autor:
Suresh Babu P. P., Anuraj A., Shilta M. T., Sanal Ebeneezar, Shinoj P., Raghu Ramudu K., Praveen N. D., Vaidya N. G., Mahendra Pal, Boby I., Anikuttan K. K., Gopalakrishnan A.
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 10 (2023)
The effect of stunting by feed and space deprivation on compensatory growth (CG) in Silver pompano, Trachinotus blochii, was investigated. A commercial pellet feed (45% protein and 10% fat) was fed two times a day, throughout the entire experiment. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3a6ca39100b45b38cb0476570c5643f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deepali, P.1 deepalideepu369@gmail.com, Ramudu, K.2 ramudukama20@gmail.com
Publikováno v:
IUP Journal of Telecommunications. Nov2021, Vol. 13 Issue 4, p32-39. 8p.
Autor:
Suresh Babu, P. P., Anuraj, A., Shilta Thomas, Madathampady, Jeena, N. S., Dube, Praveen Narayan, Srinivasa Rao, K., Vaidya, N. G., Sonali, S. M., Loka, Jayasree, Raghu Ramudu, K., Imelda, Joseph, Gopalakrishnan, Achamveettil
Publikováno v:
Aquaculture Research; Jul2022, Vol. 53 Issue 10, p3575-3585, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Biplab Biswas, Nazneen Nazm, Amitabha Das, Sampurna Mukherjee, Krishan Kanta Roy, Jitendra Kumar, Yella Ramudu K, Arunava Kundu
Publikováno v:
Journal of Evolution of Medical and Dental Sciences. 6:7026-7029
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Integrative Medical Sciences. 2:115-120
Autor:
Udayawara Rudresh D; Department of Molecular Nutrition, CSIR-Central Food Technological Research Institute (CFTRI), Mysuru, 570 020, India., Maradagi T; Department of Molecular Nutrition, CSIR-Central Food Technological Research Institute (CFTRI), Mysuru, 570 020, India.; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, 201 002, India., Stephen NM; Department of Fish Processing Technology, Dr. MGR Fisheries College and Research Institute, Tamil Nadu Dr. J. Jeyalalithaa Fisheries University, Ponneri, 601 204, India., Niraikulam A; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, 201 002, India.; Department of Biochemistry and Biotechnology, CSIR-Central Leather Research Institute (CLRI), Adyar, Chennai, 600 020, India., Nambi Ramudu K; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, 201 002, India.; Department of Biochemistry and Biotechnology, CSIR-Central Leather Research Institute (CLRI), Adyar, Chennai, 600 020, India., Ponesakki G; Department of Molecular Nutrition, CSIR-Central Food Technological Research Institute (CFTRI), Mysuru, 570 020, India. ganesanp@cftri.res.in.; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, 201 002, India. ganesanp@cftri.res.in.; Department of Biochemistry and Biotechnology, CSIR-Central Leather Research Institute (CLRI), Adyar, Chennai, 600 020, India. ganesanp@cftri.res.in.
Publikováno v:
Molecular biology reports [Mol Biol Rep] 2021 Oct; Vol. 48 (10), pp. 6923-6934. Date of Electronic Publication: 2021 Sep 06.