Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Rampello T"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bollero, P., Di Renzo, L., Franco, R., Rampello, T., Pujia, A., Merra, G., Antonino De Lorenzo, Docimo, R.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
To evaluate the impact of a new formulation of probiotic mouthwash (PM), using Biocult strong® dissolved in neutral mouthwash.Forty-two patients with cardiovascular disease (CVD) or type 1 and type 2 diabetes were enrolled. Plaque Control Record (PC
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::1e4b0bb1e0e8e0bd469216159a0cbebd
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85047720937&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85047720937&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Renzo L; Section of Clinical Nutrition and Nutrigenomic, Department of Biomedicine and Prevention, University of Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Gualtieri P; Section of Clinical Nutrition and Nutrigenomic, Department of Biomedicine and Prevention, University of Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Cinelli G; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy.; Predictive and Preventive Medicine Research Unit, Bambino Gesù Children's Hospital IRCCS, 00165 Rome, Italy., Bigioni G; Department of Physic, University of Rome Sapienza, P.zza Aldo Moro 5, 00185 Rome, Italy., Soldati L; Department of Health Sciences, University of Milan, Via A. Di Rudinì, 8, 20142 Milan, Italy., Attinà A; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Bianco FF; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Caparello G; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Camodeca V; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Carrano E; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Ferraro S; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Giannattasio S; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Leggeri C; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Rampello T; School of Specialization in Food Sciences, University of Rome Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy., Lo Presti L; Unitelma Sapienza, University of Rome Sapienza, Via Regina Elena, 295, 00161 Rome, Italy., Tarsitano MG; Department of Experimental Medicine, University of Rome Sapienza, Rome 00161, Italy., De Lorenzo A; Section of Clinical Nutrition and Nutrigenomic, Department of Biomedicine and Prevention, University of Tor Vergata, Via Montpellier 1, 00133 Rome, Italy.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2020 Jul 19; Vol. 12 (7). Date of Electronic Publication: 2020 Jul 19.