Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"Ramos Patricio"'
Autor:
Cortiella Mariona Gil i, Castro Ricardo I., Parra-Palma Carolina, Méndez-Yáñez Angela, Ramos Patricio, Morales-Quintana Luis
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 36, Iss 1, Pp 119-134 (2024)
Recently, a growing interest in fruits having a high content of health-promoting compounds has become a trend among consumers around the world. Wild berries have received special attention based on the high levels of healthy compounds present in them
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63ab6a4438b0499084b67d265fecef98
Autor:
Rodríguez-Arriaza, Francisca, Gil i Cortiella, Mariona, Pollmann, Stephan, Morales-Quintana, Luis, Ramos, Patricio
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry February 2025 219
Publikováno v:
BMC Proceedings, Vol 5, Iss Suppl 7, p P161 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/548503523a564a57adca854dff625e9b
Autor:
Saez, Darwin, Rodríguez-Arriaza, Francisca, Urra, Gabriela, Fabi, João Paulo, Hormazábal-Abarza, Francisca, Méndez-Yáñez, Angela, Castro, Egle, Bustos, Daniel, Ramos, Patricio, Morales-Quintana, Luis
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry July 2024 212
Autor:
Hormazábal-Abarza, Francisca, Bustos, Daniel, Rodríguez-Arriaza, Francisca, Sáez, Darwin, Urra, Gabriela, Parra-Palma, Carolina, Méndez-Yáñez, Ángela, Ramos, Patricio, Morales-Quintana, Luis
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry February 2024 207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morales-Quintana, Luis, Miño, Roberto, Mendez-Yañez, Angela, Gundel, Pedro E., Ramos, Patricio
Publikováno v:
In Food Research International November 2022 161
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.