Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Ramiro Rico-Martinez"'
Autor:
Mario Calderon-Ramirez, Jesus A. Gomez-Nafate, Ramiro Rico-Martinez, Ramon Rodriguez-Castro, Micael G. Bravo-Sanchez, Luis A. Alcaraz-Caracheo
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 10, Pp 81380-81389 (2022)
Ohmic heating, also known as electrical resistance heating, is a novel process of pasteurization that has several advantages including homogeneous heating, low heating time, high inactivation of microorganisms, and organoleptic and nutritional proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0d4785d119a40978d27b38c0102bf33
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 64, Iss 7-8, Pp 471-481 (1999)
The crystallization of fatty acids is very important in industrial applications and biological systems. A comparison between theoretical models and experimental data helps in clarifying mechanistic aspects of these systems. In this contribution, we c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ad43f7131824e49acfbf35aa4ad2d6f
Publikováno v:
Computational Earthquake Science Part I ISBN: 9783764371425
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e4826c82ddb4599d73f3b33698c6f1f8
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-7873-9_15
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-7873-9_15
Autor:
José-Alberto Gallegos-Infante, Ramiro Rico-Martínez, Nuria E. Rocha Guzmán, Rubén F. González-Laredo, Juliana Morales Castro
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 54, Iss 3, Pp 245-252 (2003)
The sunflower oil require of an extraction process that reduce the amount of impurities, and the use of a solvent that has not implications over the environment. An alternative is the use of the isopropyl alcohol. In this work was studied the extract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1588c2c28d09486387753cdb6c78e234
Autor:
José-Alberto Gallegos-Infante, Ramiro Rico-Martínez, Nuria E. Rocha Guzmán, Rubén F. González-Laredo, Juliana Morales Castro
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 54, Iss 3, Pp 272-276 (2003)
The use of classical theories in lipid crystallization (i.e. Avrami model), give only a partial fit of the experimental data. This fact was explained because its was shown a drastic drop in the values of the interfacial free energy of the blends, but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a30a9bb4d45a446ab32e7ff36f284ea1
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 53, Iss 2, Pp 163-166 (2002)
The kinetic study of crystallization in purification process has not been well, because the models has not adjusted the experimental data. In the system, tripalmitin - triolein with higher molar fractions at upper 40º C. Only crystallized tripalmiti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c73871002afc4cd7977258402bef7a5f
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.