Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Ramdath, D Dan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2021 151(12):3701-3709
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haileslassie, Hiwot Abebe, Ramikie, Renee, Vatanparast, Hassan, Ramdath, D Dan, Froehlich Chow, Amanda, Shand, Phyllis, Engler-Stringer, Rachel, Lieffers, Jessica RL, Hood-Niefer, Shannon, Henry, Carol
Publikováno v:
JMIR Research Protocols, Vol 9, Iss 12, p e22775 (2020)
BackgroundPlant-based foods, including pulses (dry beans, lentils, chickpeas, and peas), have gained worldwide attention owing to their health and environmental benefits. Despite high production, the consumption of pulses is low in Canada. Behavior c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b9e5dd6cb2c4fe88fe2fa1edfed4005
Autor:
Padhi, Emily M.T., Ramdath, D. Dan
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2017 38 Part B:635-643
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2017 38 Part B:602-611
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Padhi, Emily M.T., Hawke, Aileen, Liu, Ronghua, Zhu, Honghui, Duncan, Alison M., Tsao, Rong, Ramdath, D. Dan *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods June 2016 24:420-428
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.