Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ramatsetse, Kgaogelo Edwin"'
Autor:
Ramatsetse, Kgaogelo Edwin1 (AUTHOR), Ramashia, Shonisani Eugenia1,2 (AUTHOR), Mashau, Mpho Edward1 (AUTHOR) mpho.mashau@univen.ac.za
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p4019-4037. 19p.
Autor:
Khomola Geoffrey Tshifhiwa, Ramatsetse Kgaogelo Edwin, Ramashia Shonisani Eugenia, Mashau Mpho Edward
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 6, Iss 1, Pp 738-748 (2021)
Meat is a highly nutritious food rich in protein, fat, vitamins, and minerals. Nevertheless, chemical reactions and microorganisms might affect the quality of nutritional constituent of meat products. This study investigated the influence of adding M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01890e24f075436eb27305f2faa89321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.