Zobrazeno 1 - 10
of 380
pro vyhledávání: '"Ramaswamy C."'
Autor:
Carolina B. Dicolla, Janet L. Evans, Larry L. Hainly, Sheri L. Celtruda, B. Douglas Brown, Ramaswamy C. Anantheswaran
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 9, Pp 2806-2816 (2019)
Abstract Sensory attributes of six heat‐resistant chocolates were compared with the standard chocolate using a trained sensory panel who were trained using the Sensory Spectrum method. The panel evaluated the chocolates using three tactile and ten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cb5673c79114e3ba91b92ae4283a67e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bosh, K. A., Coyle, J. R., Hansen, V., Kim, E. M., Speers, S., Comer, M., Maddox, L. M., Khuwaja, S., Zhou, W., Jatta, A., Mayer, R., Brantley, A. D., Muriithi, N. W., Bhattacharjee, R., Flynn, C., Bouton, L., John, B., Keusch, J., Barber, C. A., Sweet, K., Ramaswamy, C., Westheimer, E. F., VanderBusch, L., Nishimura, A., Vu, A., Hoffman-Arriaga, L., Rowlinson, E., Carter, A. O., Yerkes, L. E., Li, W., Reuer, J. R., Stockman, L. J., Tang, T., Brooks, J. T., Teshale, E. H., Hall, H. I.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 2018 May 01. 146(7), 920-930.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26523317
Publikováno v:
Research Journal of Pharmacy and Technology. :1347-1350
Uric acid, the final metabolic product resulting from purine degradation, contributes significant quantity of the antioxidant capacity that exists in blood and saliva. As there exist a linear relationship between serum and salivary uric acid levels,
Autor:
Stanley, Todd H., Van Buiten, Charlene B., Baker, Scott A., Elias, Ryan J., Anantheswaran, Ramaswamy C., Lambert, Joshua D.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2018 255:414-420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lauriel Stewart, Vijaya Varma Indukuri, Venkata Charepalli, Benjamin J. Chrisfield, Ramaswamy C. Anantheswaran, Joshua D. Lambert, Jairam K. P. Vanamala
Publikováno v:
Journal of food scienceREFERENCES. 87(7)
Potatoes are an important food crop that undergo postharvest storage, reconditioning, and cooking. Colored-flesh varieties of potatoes are rich in phenolic acids and anthocyanins. Previous studies have suggested that purple-flesh potatoes can inhibit
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 45
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 4 January 2012 87(1):24-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.