Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Ramamoorthy, Vellaisamy"'
Autor:
Gauba, Ankita, Hari, Sharath Kumar, Ramamoorthy, Vellaisamy, Vellasamy, Shanmugaiah, Govindan, Ganesan, Valan Arasu, M.
Publikováno v:
In Physiological and Molecular Plant Pathology May 2023 125
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 17, Iss 1 (2022)
Crop duration of the cultivated Pleurotus spp. is 45 to 50 days. P. djamor isolate woody-1 was collected as natural selection and was found to be short cropping duration variety with total cropping duration of 30 days but it is less palatable. It pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36293cc7481f443096cb8c3f60cd53fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramamoorthy, Vellaisamy, Govindaraj, Lavanya, Dhanasekaran, Madhumitha, Vetrivel, Sharmilee, Kumar, Krish K., Ebenezar, Edward
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods April 2015 111:127-134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramamoorthy, Vellaisamy1, Dhingra, Sourabh1, Kincaid, Alexander1, Shantappa, Sourabha1, Feng, Xuehuan1, Calvo, Ana M.1 amcalvo@niu.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. Sep2013, Vol. 8 Issue 9, p1-16. 16p.
Publikováno v:
Journal of Phytopathology. Jun2013, Vol. 161 Issue 6, p405-411. 7p. 2 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Ramamoorthy, Vellaisamy1, Xinhua Zhao2, Snyder, Anita K.1, Jin-Rong Xu2, Shah, Dilip M.1 dshah@danforthcenter.org
Publikováno v:
Cellular Microbiology. Jun2007, Vol. 9 Issue 6, p1491-1506. 16p. 6 Diagrams, 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.