Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Ramakrishna Chetana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Priyadarshi, Siddharth1,2 (AUTHOR), Ramakrishna, Chetana3 (AUTHOR), Cheluvadasaiah, Roopavathi4 (AUTHOR), Naidu, Madeneni Madhava1,2 (AUTHOR) mmnaidu@cftri.res.in
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal. Mar2020, Vol. 35 Issue 2, p139-148. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
J Food Sci Technol
Mayonnaise was prepared by replacing refined sunflower oil with physically refined rice bran oil (RBO), filtered sesame oil (SO) and blends of both RBO:SO. Emulsions were formulated using xanthan gum as a replacer for egg. The effect of replacing xan
Publikováno v:
LWT. 142:111005
Chocolates are high in calories due to high fat and sugar content; these are known to have negative effects on health. In order to overcome these adverse effects, a dark chocolate was prepared by incorporating bioactives (sterols, tocopherols and car
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Mar2020, Vol. 44 Issue 3, p1-9, 9p
Publikováno v:
Journal of food science and technology. 53(12)
The proximate composition and bioactive components were screened in eight wheat bran cultivars such as UAS (304, 415, 428), DWR (162, 185, 1006) and DDK (1025, 1029). The results showed that carbohydrate content ranged from 62.3 to 73.9%, protein 11
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 15:412-425
Fat powders with high fat content using three types of fats/oils, namely semi-solid fats like vanaspati, trans free speciality fat, and liquid oils like safflower or flax seed, were prepared by spray drying. The effect of type and quantity of wall ma
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 230:803-811
The physico-chemical changes occurring during simulated frying conditions at 180 °C for 24 h in trans free speciality fat, trans rich vanaspati and PUFA rich sunflower oil were evaluated. The samples became darker, the polar components and viscosity
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.