Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Rallo, Francesco"'
Autor:
Alfonzo, Antonio, Gaglio, Raimondo, Francesca, Nicola, Barbera, Marcella, Saiano, Filippo, Santulli, Andrea, Matraxia, Michele, Rallo, Francesco, Moschetti, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Control October 2018 92:301-311
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zeitschrift für Physikalische Chemie; January 1974, Vol. 88 Issue: 1-4 p149-159, 11p
Autor:
Solcia, Enrico, Ballerini, Luciano, Bellini, Ornella, Magrini, Umberto, Bertazzoli, Cesare, Tosana, Giovanna, Sala, Luisa, Balconi, Florindo, Rallo, Francesco
Publikováno v:
Tumori Journal; October 1981, Vol. 67 Issue: 5 p461-472, 12p
Publikováno v:
In Thermochimica Acta 1974 9(3):269-275
Autor:
Silvestroni, Paolo, Rallo, Francesco
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 1983 28(12):1793-1797
Autor:
Rallo, Francesco, Rampazzo, Liliana
Publikováno v:
In Journal of Electroanalytical Chemistry 1968 16(1):61-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michele Matraxia, Filippo Saiano, Giancarlo Moschetti, Marcella Barbera, Francesco Rallo, Raimondo Gaglio, Andrea Santulli, Nicola Francesca, Antonio Alfonzo
Publikováno v:
Food Control. 92:301-311
The effect of six salts of different geographical areas on the quality of salted anchovies was evaluated. The crude salts were chemically characterized by determination of inorganic and volatile organic compounds (VOCs). Salted anchovies, correspondi