Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Rakotozafy, Lalatiana"'
Autor:
Garcia, Rebeca, Boussard, Aline, Rakotozafy, Lalatiana, Nicolas, Jacques, Potus, Jacques, Rutledge, Douglas N., Cordella, Christophe B.Y.
Publikováno v:
In Talanta 15 January 2016 147:307-314
Autor:
Vignaud, Caroline, Rakotozafy, Lalatiana, Falguières, Annie, Potus, Jacques, Nicolas, Jacques
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2004 1031(1):125-133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Levavasseur, Loïc, Rakotozafy, Lalatiana, Manceau, Elise, Louarme, Loïc, Robert, Hugues, Baret, Jean-Luc, Potus, Jacques, Nicolas, Jacques
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Aug2006, Vol. 86 Issue 11, p1688-1698, 11p
Autor:
Rakotozafy, Lalatiana, Mackova, Bozena, Delcros, Jean-François, Boussard, Aline, Davidou, Sylvie, Potus, Jacques, Nicolas, Jacques
Publikováno v:
Cereal Chemistry; March 1999, Vol. 76 Issue: 2 p213-218, 6p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; September 1997, Vol. 74 Issue: 5 p605-611, 7p
Autor:
Delcros, Jean-François, Rakotozafy, Lalatiana, Boussard, Aline, Davidou, Sylvie, Porte, Catherine, Potus, Jacques, Nicolas, Jacques
Publikováno v:
Cereal Chemistry; January 1998, Vol. 75 Issue: 1 p85-93, 9p
Autor:
Randrianasolo-Rakotozafy, Lalatiana R., Azerad, Robert, Dumas, Françoise, Potin, Dominique, d'Angelo, Jean
Publikováno v:
In Tetrahedron: Asymmetry 1993 4(5):761-766
Autor:
Garcia R; Chaire de biochimie industrielle et agro-alimentaire, UMR SCALE 1211 (ENSIA/CNAM/INRA), Conservatoire National des Arts et Métiers, 292 Rue Saint-Martin, 75141 Paris 3, France., Rakotozafy L, Nicolas J
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Jun 16; Vol. 52 (12), pp. 3946-53.
Autor:
Garcia R; Chaire de biochimie industrielle et agro-alimentaire, Conservatoire National des Arts et Métiers, 292 Rue Saint-Martin, 75141 Paris Cedex 3, France., Rakotozafy L, Telef N, Potus J, Nicolas J
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2002 May 22; Vol. 50 (11), pp. 3290-8.