Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Rajeswari, Sivakami"'
Autor:
Anandhavalli Manikandan, Saraladevi Muthusamy, Eu Sheng Wang, Emelie Ivarson, Sudha Manickam, Rajeswari Sivakami, Manikanda Boopathi Narayanan, Li-Hua Zhu, Ravikesavan Rajasekaran, Selvaraju Kanagarajan
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Global protein consumption is increasing exponentially, which requires efficient identification of potential, healthy, and simple protein sources to fulfil the demands. The existing sources of animal proteins are high in fat and low in fiber composit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c74d96be187549ebb6f364674edfd023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Madhu, Banoth, Sivakumar, Subbarayan, Manickam, Sadasivam, Murugan, Marimuthu, Rajeswari, Sivakami, Boopathi, Narayanan Manikanda
Publikováno v:
Pakistan Journal of Agricultural Sciences; 2024, Vol. 61 Issue 1, p103-115, 13p
Autor:
Madhu, Banoth, Sivakumar, Subbarayan, Manickam, Sadasivam, Murugan, Marimuthu, Rajeswari, Sivakami, Boopathi, Narayanan Manikanda
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding; Sep2023, Vol. 14 Issue 3, p965-975, 11p
Autor:
SUKRUTHA, Bhimireddy, RAJESWARI, Sivakami, PREMALATHA, N., BOOPATHI, Narayana Manikanda, THIRUKUMARAN, K., MANIVANNAN, A.
Publikováno v:
Journal of Cotton Research; 8/8/2023, Vol. 6 Issue 1, p1-16, 16p
Publikováno v:
Vegetos. 33:430-434
To determine the genetic components of various agro-morphological and grain quality traits in rice, nine genotypes were crossed in diallel mating design. Vr–Wr graphical analysis and average degree of dominance revealed that presence of overdominan
Autor:
Govintharaj Ponnaiah, Robin Sabariappan, Vishnu Varthini Nachimuthu, Balaji Aravindhan Pandian, Karthika Gunasekaran, Rajeswari Sivakami
Publikováno v:
Agricultural Science Digest - A Research Journal.
Nine rice genotypes were evaluated for this present study. Genetic variability parameters, correlation and path coefficient analysis were estimated for eleven agronomic and quality traits. Among all the genotypes, ASD 16 recorded highest significant
Autor:
Asfaliza Ramli, Margrit Martin, Rosario Jimenez, S. S. Dipti, Fatemeh Tavasoli, Priscila Z. Bassinello, N. Shobha Rani, Sanjukta Das, Siti Dewi Indrasari, Christine J. Bergman, Supanee Jongdee, Pratibha Singh, Dámaso Castillo Toro, Marissa Romero, Eduardo Graterol, Pedro Blanco, Lihong Xie, Melissa A. Fitzgerald, Jürgen Möller, Takayuki Umemoto, Adoracion P. Resurreccion, Russell F. Reinke, Federico Molina, Christian Mestres, Rauf Ahmad, K. Radhika Reddy, Rajeswari Sivakami, Nguyen Thi Lang, Fatemeh Habibi, Ming-Hsuan Chen, Victoria Kuri, Ya-Jane Wang
Publikováno v:
Cereal Chemistry
Amylose content is a parameter that correlates with the cooking behavior of rice. It is measured at the earliest possible stages of rice improvement programs to enable breeders to build the foundations of appropriate grain quality during cultivar dev