Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Rajaie, Seyede Hamide"'
Autor:
Rajaie, Seyede Hamide1,2 (AUTHOR), Khayyatzadeh, Sayyed Saeid1,2 (AUTHOR), Faghih, Shiva3 (AUTHOR), Mansoori, Yaser4 (AUTHOR), Naghizadeh, Mohammad Mehdi4 (AUTHOR), Farjam, Mojtaba4 (AUTHOR), Homayounfar, Reza5 (AUTHOR) r_homayounfar@yahoo.com, Mozaffari-Khosravi, Hassan1,2 (AUTHOR) mozaffari.kh@gmail.com, Aihara, Ken-ichi (AUTHOR) aihara@tokushima-u.ac.jp
Publikováno v:
BioMed Research International. 7/16/2024, Vol. 2024, p1-12. 12p.
Autor:
Rajaie, Seyede Hamide1,2, Soltani, Sepideh3, Yazdanpanah, Zeinab1,2, Zohrabi, Tayebeh1,2, Beigrezaei, Sara1,2, Mohseni-Takalloo, Sahar1,4, Kaviani, Mojtaba5, Forbes, Scott C.6, Baker, Julien S.7, Salehi-Abargouei, Amin1,2 abargouei@ssu.ac.ir
Publikováno v:
Quality of Life Research. Nov2022, Vol. 31 Issue 11, p3123-3137. 15p. 1 Diagram, 1 Chart, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yazdanpanah, Zeinab, Beigrezaei, Sara, Mohseni-Takalloo, Sahar, Soltani, Sepideh, Rajaie, Seyede Hamide, Zohrabi, Tayebeh, Kaviani, Mojtaba, Forbes, Scott C., Baker, Julien S., Salehi-Abargouei, Amin
Publikováno v:
Osteoporosis International; Feb2022, Vol. 33 Issue 2, p339-354, 16p, 1 Diagram, 3 Charts, 1 Graph
Autor:
Rajaie SH; Department of Nutrition, School of Public Health, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, IRN.; Nutrition and Food Security Research Center, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, IRN., Homayounfar R; National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, IRN.; Noncommunicable Diseases Research Center, Fasa University of Medical Sciences, Fasa, IRN., Khayyatzadeh SS; Department of Nutrition, School of Public Health, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, IRN.; Nutrition and Food Security Research Center, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, IRN., Faghih S; Department of Community Nutrition, School of Nutrition and Food Sciences, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, IRN., Mansoori Y; Noncommunicable Diseases Research Center, Fasa University of Medical Sciences, Fasa, IRN., Naghizadeh MM; Noncommunicable Diseases Research Center, Fasa University of Medical Sciences, Fasa, IRN., Farjam M; Noncommunicable Diseases Research Center, Fasa University of Medical Sciences, Fasa, IRN., Mozaffari-Khosravi H; Department of Nutrition, School of Public Health, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, IRN.; Nutrition and Food Security Research Center, Shahid Sadoughi University of Medical Sciences, Yazd, IRN.
Publikováno v:
Cureus [Cureus] 2023 Dec 15; Vol. 15 (12), pp. e50593. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 15 (Print Publication: 2023).