Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Rahman, Nurgul"'
Publikováno v:
Natural Product Communications. Apr2024, Vol. 19 Issue 4, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maimaiti, Xiayidan, Bassey, Anthony Pius, Liu, Xiaoli, Zhu, Yongsheng, Fan, Linlin, Rahman, Nurgul, Luo, Runmeng, Wang, Fan, Wang, Ying
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; May2024, Vol. 59 Issue 5, p3283-3296, 14p
Autor:
Yongmei, Lu, Xiaohong, Chen, Mei, Jiang, Xin, Lv, Rahman, Nurgul, Mingsheng, Dong, Yan, Gujun
Publikováno v:
In Food Control 2009 20(6):593-597
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 77:T111-T117
Lactic acid bacteria isolated from various traditional Chinese fermented foods were screened for the production of exopolysaccharides (EPS). The strain 70810 from Chinese Paocai, which was identified as Lactobacillus plantarum (HQ259238) by morpholog
Publikováno v:
Natural Product Communications; April 2024, Vol. 19 Issue: 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.