Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Rahman, Alireza"'
Autor:
Khankeshizadeh, Samiyeh Sadat1 (AUTHOR), Rahman, Alireza2 (AUTHOR) a.rahman@qodsiau.ac.ir, Naderi, Fereshteh3 (AUTHOR), Khorshidian, Nasim4 (AUTHOR), Mohammadi, Mehrdad4 (AUTHOR) mohammadi@sbmu.ac.ir, Eng Keng, Seow (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 9/2/2024, Vol. 2024, p1-8. 8p.
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry November 2023 212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rahman, Alireza
Control release from biopolymer is an important issue for flavour perception following to reduce flavour content such as salt in food formulation without any tangible change in taste. The experiments presented release behaviour from low acyl gellan g
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.655844
Publikováno v:
Journal of Research & Innovation in Food Science & Technology; Sep2022, Vol. 11 Issue 2, p47-60, 14p
Publikováno v:
Iranian Food Science & Technology Research Journal / Majallah-i Pizhūhishhā-yi ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī-i Īrān; May/Jun2022, Vol. 18 Issue 2, p218-234, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2021, Vol. 15 Issue 1, p876-882, 7p