Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Rahmalia Winda"'
Autor:
Fitriani Dwi, Rahmalia Winda, Ardiningsih Puji, Usman Thamrin, Nurbaeti Siti Nani, Prayitno Dwi Imam
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 30, p 4 (2023)
Astaxanthin is an antioxidant that can be extracted from crustaceans such as shrimp, lobster, crawfish, and crabs. Fermented Acetes shrimp (called cincalok) is a traditional side dish from Indonesia rich in astaxanthin. This study extracted astaxanth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eed73c044fe4e5681fa0a4a00120736
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 18 (2022)
Shrimp species have been reported to contain astaxanthin, which has high antioxidant activities. They also contain omega-3 in the form of docosahexaenoic acid (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA), which can act as photoprotective agents that maintai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b835999c0cc24b6182e984b7af274960
Autor:
Rahmalia, Winda, Ratih, Ratih, Zaharah, Titin Anita, Shofiyani, Anis, Dewi, Yohana Sutiknyawati Kusuma
Publikováno v:
In Journal of Ionic Liquids December 2024 4(2)
Publikováno v:
Turkish Journal of Chemistry. 2024, Vol. 48 Issue 2, p210-217. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2891 Issue 1, p1-12, 12p
Publikováno v:
Turkish Journal of Chemistry; 2024, Vol. 48 Issue 3, p459-469, 11p
Publikováno v:
In Procedia Chemistry 2015 14:455-464
Autor:
Rahmalia, Winda
Le développement d'un colorant naturel sensibilisateur pour les applications de cellules solaires a attiré beaucoup d'attention en raison de ses avantages inhérents, tels que son faible coût, la préparation simple, les ressources facilement disp
Externí odkaz:
http://oatao.univ-toulouse.fr/21312/1/RAHMALIA_Winda.pdf
Publikováno v:
Bioinorganic Chemistry & Applications. 1/18/2018, p1-9. 9p.