Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Rahim, Md. Matiur"'
Autor:
Saleh-e-In, Md. Moshfekus, Roy, Ayan, Al-Mansur, Muhammad Abdullah, Mahmood Hasan, Choudhury, Rahim, Md. Matiur, Sultana, Nasim, Ahmed, Shamim, Islam, Md. Rabiul, van Staden, Johannes
Publikováno v:
In Computational Biology and Chemistry February 2019 78:242-259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghosh, Apu, Saleh‐e‐In, Md. Moshfekus, Abukawsar, Mirza Md., Ahsan, Md. Aminul, Rahim, Md. Matiur, Bhuiyan, Md. Nurul Huda, Roy, Sudhangshu Kumar, Naher, Shamsun
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; December 2019, Vol. 13 Issue: 4 p2672-2685, 14p
Autor:
Saleh-e.-In, Md Moshfekus, Sultana, Nasim, Rahim, Md Matiur, Ahsan, Md Aminul, Bhuiyan, Md Nurul Huda, Hossain, Md Nur, Rahman, Md Mahbubar, Roy, Sudhangshu Kumar, Islam, Md Rabiul
Publikováno v:
BMC Complementary & Alternative Medicine; 2/23/2017, Vol. 17, p1-17, 17p, 2 Color Photographs, 15 Charts, 4 Graphs
Autor:
Nandi, Sudam, Saleh-E-In, Md Moshfekus, Rahim, Md Matiur, Dr. Mohammad Nazrul Islam Bhuiyan, Sultana, Nasim, Ahsan, Md Aminul, Ahmed, Shamim, Siraj, Shajahan, Rahman, Md Zamilur, Roy, Sudhangshu Kumar
Publikováno v:
Web of Science
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 2, Iss 5, Pp 2283-2290 (2013)
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 2, Iss 5, Pp 2283-2290 (2013)
The essential oil of Zingiber officinale Rosc. was extracted from China and Bangladeshi varieties and yielded 0.21% and 0.23 % by hydro-distillation method on fresh weight basis respectively. Fifteen compounds were identified and quantified by GC-MS.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c2ecc081c61b8b990ca10b081fccb77c
https://publons.com/wos-op/publon/30627205/
https://publons.com/wos-op/publon/30627205/