Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Raheem, K. Saki"'
Autor:
Zhang, Qingzhi, Raheem, K. Saki, Botting, Nigel P., Slawin, Alexandra M.Z., Kay, Colin D., O'Hagan, David
Publikováno v:
In Tetrahedron 3 June 2012 68(22):4194-4201
Autor:
Warner, Emily F., Smith, Michael J., Zhang, Qingzhi, Raheem, K. Saki, O'Hagan, David, O'Connell, Maria A., Kay, Colin D.
This study was supported by funding from the UK Biotechnology and Biological Sciences Research Council Diet and Health Research Industry Club (BBSRC-DRINC; BB/H004963/1, BB/H00503X/1 and BB/H004726). Scope : The physiological relevance of contemporar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::576258f22524672b732c3aafa39171d0
https://hdl.handle.net/10023/11027
https://hdl.handle.net/10023/11027
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Tetrahedron Letters 28 December 2011 52(52):7175-7177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE; 8/30/2016, Vol. 11 Issue 8, p1-4, 4p
Autor:
Warner EF; Department of Nutrition, Norwich Medical School, Bob Champion Research and Education Building, University of East Anglia, Norwich, UK.; School of Pharmacy, University of East Anglia, Norwich, UK., Smith MJ; Department of Nutrition, Norwich Medical School, Bob Champion Research and Education Building, University of East Anglia, Norwich, UK.; School of Biological Sciences, University of East Anglia, Norwich, UK., Zhang Q; School of Chemistry, University of St. Andrews, Fife, Scotland, UK., Raheem KS; School of Chemistry, University of St. Andrews, Fife, Scotland, UK.; Department of Life Sciences, Faculty of Science and Technology, University of Westminster, London, UK., O'Hagan D; School of Chemistry, University of St. Andrews, Fife, Scotland, UK., O'Connell MA; School of Pharmacy, University of East Anglia, Norwich, UK., Kay CD; Department of Nutrition, Norwich Medical School, Bob Champion Research and Education Building, University of East Anglia, Norwich, UK.; Food Bioprocessing & Nutrition Sciences, Plants for Human Health Institute, North Carolina State University, Kannapolis, NC, USA.
Publikováno v:
Molecular nutrition & food research [Mol Nutr Food Res] 2017 Sep; Vol. 61 (9). Date of Electronic Publication: 2017 Jun 09.