Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Rahardjo, Y.S.P."'
Autor:
Rahardjo, Y.S.P., Rinzema, A.
Publikováno v:
Food Mycology. A multifaceted approach to fungi and food. London New York: CRC Press Taylor & Francis Group
Food Mycology. A multifaceted approach to fungi and food
Food Mycology. A multifaceted approach to fungi and food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b32758635beb66e8833e51b93636a1c3
https://research.wur.nl/en/publications/transport-phenomena-in-fungal-colonisation-on-a-food-matrix
https://research.wur.nl/en/publications/transport-phenomena-in-fungal-colonisation-on-a-food-matrix
Autor:
Rahardjo, Y.S.P.
Since over 2000 years man has cultivated fungi on grains, beans or other (by)products from agriculture or agro-industries, in order to produce tastier and healthier foods. Nowadays, cultivation on solid substrates (solid-state fermentation, SSF) is a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f82a49f37bec73834c4b9eac64b24dca
https://research.wur.nl/en/publications/fungal-mats-in-solid-state-fermentation
https://research.wur.nl/en/publications/fungal-mats-in-solid-state-fermentation
Autor:
te Biesebeke, R., Ruijter, G., Rahardjo, Y.S.P., Hoogschagen, M.J., Heerikhuisen, M., Levin, A., van Driel, K.G.A., Schutyser, M.A.I., Dijksterhuis, J., Yang Zhu, Yang, Weber, F.J., de Vos, W.M., van den Hondel, K.A., Rinzema, A., Punt, P.J.
Publikováno v:
FEMS Yeast Research 2 (2002) 2
FEMS Yeast Research, 2, 2, 245-248
FEMS Yeast Research, 2(2), 245-248
FEMS Yeast Research, 2, 2, 245-248
FEMS Yeast Research, 2(2), 245-248
We report the progress of a multi-disciplinary research project on solid-state fermentation (SSF) of the filamentous fungus Aspergillus oryzae. The molecular and physiological aspects of the fungus in submerged fermentation (SmF) and SSF are compared
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5ca09d1f372fef73d3a662b5a2bd6711
https://research.wur.nl/en/publications/aspergillus-oryzae-in-solid-state-and-submerged-fermentations-pro
https://research.wur.nl/en/publications/aspergillus-oryzae-in-solid-state-and-submerged-fermentations-pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.