Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Raguz, Nikola"'
Autor:
Lukic, Boris1 (AUTHOR), Raguz, Nikola1 (AUTHOR) nikola.raguz@fazos.hr, Kovačić, Marin1 (AUTHOR) marin.kovacic@fazos.hr, Curik, Ino2,3 (AUTHOR), Obšteter, Jana4 (AUTHOR), Prešern, Janez4 (AUTHOR), Bubnič, Jernej4 (AUTHOR), Lužaić, Ras1 (AUTHOR), Pihler, Ivan5 (AUTHOR), Mirjanić, Goran6 (AUTHOR), Pietropaoli, Marco7 (AUTHOR), Puškadija, Zlatko1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Genomics. 10/9/2024, Vol. 25 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Raguz, Nikola, Korabi, Nidal, Lukić, Boris, Drzaic, Ivana, Vostry, Lubos, Moravcikova, Nina, Curik, Ino, Kasarda, Radovan, Cubric-Curik, Vlatka
Publikováno v:
In Livestock Science November 2023 277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raguz, Nikola, Lukic, Boris, Korabi, Nidal, Drzaic, Ivana, Vostry, Lubos, Kasarda, Radovan, Moravcikova, Nina, Curik, Ino, Cubric-Curik, Vlatka
Ancient records testify the presence of Arabian horse on Croatian grounds for hundreds of years. Its population size varied depending on the given circumstances of a given time and social events. Today’s Croatian Arabian horse originates from the s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f2b8ba1f26c5585205c8d052fbe6531a
https://www.bib.irb.hr/1219754
https://www.bib.irb.hr/1219754
Intramuscular fat (IMF) plays an important role in determination of meat quality and directly contributes to the positive technological and sensory characteristics such as taste, texture and juiciness. In Black Slavonian pig (BS), numerous studies re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1f5140f88b08aa8e8b2c5a0e9791ee16
https://www.bib.irb.hr/1219749
https://www.bib.irb.hr/1219749
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.