Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Ragg, Enzio Maria"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 3 cooking quality
- 3 iron uptake
- 3 magnetic resonance imaging
- 3 pasta
- 3 proteins
- 3 rubredoxin
- 2 chaotropes
- 2 denaturation of proteins
- 2 electrospray ionization mass spectrometry
- 2 flour
- 2 food quality
- 2 gluten-free pasta
- 2 hyperthermophilic
- 2 iron proteins
- 2 metalloproteins
- 2 mri
- 2 parboiling
- 2 protein folding
- 2 starch
- 2 thermophilic bacteria
- 2 water mobility
- 1 apoproteins
- 1 behavior
- 1 beta-sheet
- 1 clostridium-pasteurianum rubredoxin
- 1 cooking
- 1 crystal-structure
- 1 desulfovibrio-gigas
- 1 durum-wheat pasta
- 1 electron-transfer
- 1 fluorescence spectroscopy
- 1 food analysis
- 1 food chemistry
- 1 gluten-free cooking
- 1 hydration kinetics
- 1 iron
- 1 metal-ion
- 1 noodles
- 1 oryza
- 1 pasta industry
- 1 physical-properties
- 1 protein
- 1 protein content of food
- 1 pyrococcus-furiosus
- 1 rubredoxins
- 1 solubility
- 1 starch digestibility
- 1 taste testing of food
- 1 thermal-stability
- 1 water