Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Rafiq, Syed Mansha"'
Autor:
Rafiq, Syed Mansha, Majumder, Reshab, Joshi, Deepak, Dar, Aamir Hussain, Dash, Kshirod Kumar, Pandey, Vinay Kumar, Sidiqi, Urba Shafi
Publikováno v:
In Food Control October 2024 164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PM, Rohithkumar, Kumar GV, Prasanna, Gaur, Abhimanyu, Singh, Lochan, Hossain, Shamim, Alsulami, Tawfiq, Rafiq, Syed Mansha, Nayik, Gulzar Ahmad
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Nov2024, Vol. 59 Issue 11, p8290-8297, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 57, p 04005 (2016)
The present study was focused to investigate the effects of hydrocolloids (guar gum and xanthan gum) at additional levels (1%, 2% and 3%) on the noodle characteristics prepared from horse chestnut flour. The qualities of noodles prepared from horse c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/192d670f38ad4c0c9f2126d131423bca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.