Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Raff, Marianne"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition December 2011 94(6):1426-1432
Autor:
Raff, Marianne *, Tholstrup, Tine, Toubro, Søren, Bruun, Jens M., Lund, Pia, Straarup, Ellen M., Christensen, Robin, Sandberg, Maria B., Mandrup, Susanne
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2009 139(7):1347-1352
Autor:
Tholstrup, Tine *, Raff, Marianne, Straarup, Ellen M., Lund, Pia, Basu, Samar, Bruun, Jens M.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition August 2008 138(8):1445-1451
Autor:
Raff, Marianne *, Tholstrup, Tine, Basu, Samar, Nonboe, Pernille, Sørensen, Martin Tang, Straarup, Ellen Marie
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition March 2008 138(3):509-514
Autor:
Raff, Marianne *, Tholstrup, Tine *, Sejrsen, Kristen †, Straarup, Ellen M **, Wiinberg, Niels ‡
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition April 2006 136(4):992-997
Autor:
Tholstrup, Tine, Raff, Marianne, Basu, Samar, Nonboe, Pernille, Sejrsen, Kristen, Straarup, Ellen M
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2006 83(2):237-243
Autor:
Drachmann Tue, Petersen Rikke A, Jensen Søren K, Raff Marianne, Hellgren Lars I, Werner Louise B, Tholstrup Tine
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 10, Iss 1, p 95 (2011)
Abstract Background Phytanic acid produced in ruminants from chlorophyll may have preventive effects on the metabolic syndrome, partly due to its reported RXR and PPAR- α agonist activity. Milk from cows fed increased levels of green plant material,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae30c058f00b43aba9292c5f2dd0dae1
Publikováno v:
Tholstrup, T, Raff, M, Sejrsen, K & Straarup, E M 2005, ' Does butter high in ruminant trans fatty acids increase risk markers of coronary disease compared to butter low in trans fatty aciads ? ', Danish Food Science 2005, Food Congress 2005, Lyngby, Denmark, 18/12/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::6d15e845a79fff8aee8ade2bcd203b2d
https://pure.au.dk/portal/da/publications/does-butter-high-in-ruminant-trans-fatty-acids-increase-risk-markers-of-coronary-disease-compared-to-butter-low-in-trans-fatty-aciads-(a07a6700-59c4-11db-b768-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/does-butter-high-in-ruminant-trans-fatty-acids-increase-risk-markers-of-coronary-disease-compared-to-butter-low-in-trans-fatty-aciads-(a07a6700-59c4-11db-b768-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.