Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"Radulovic Z"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
iForest - Biogeosciences and Forestry, Vol 16, Iss 1, Pp 307-313 (2023)
In light of the increase of environmental pollution, we tested the effect of cadmium (Cd) and lead (Pb) soil contamination on ash dieback. The experiment included the inoculation of Hymenoscyphus fraxineus on Fraxinus excelsior and Fraxinus angustifo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5190b3c5d50240418f6397b7464beb7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Šumarskog Fakulteta: Univerzitet u Beogradu, Vol 2023, Iss 128, Pp 31-46 (2023)
Within the Daedaleopsis genus six species has been described, however, some sources are indicating that there are 10(11) species. Two species are occurring in Europe, including D. confragosa (with its variety tricolor) and D. septentrionalis. Daed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff56f1d3b8474b65a66396721495dade
Autor:
Paunović Dušanka D., Mirković Milica M., Mirković Nemanja L., Tešević Vele V., Stanković-Jeremić Jovana M., Todosijević Marina M., Radulović Zorica T.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 68, Iss 3, Pp 329-346 (2023)
The use of truffles in food is based mainly on the addition of artificial flavors, aiming to achieve an intense aroma in the products. As truffle is a natural product with nutritional and functional properties, it is important to find an optimal meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea09e265f47e4751a7ef1e02767c8fd1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.