Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Radu, Oxana"'
Publikováno v:
Journal of Social Sciences, Vol 3, Iss 4, Pp 153-157 (2020)
The content of nitrates in foods of plant origin permanently comes into notice of consumers, society. Nitrates in large quantities are harmful to the human body, especially children. The legislation of the Republic of Moldova, which regulates the max
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e6c321f1c6b49e2971b79815a3ef643
Autor:
Radu, Oxana
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXVII, Iss 1, Pp 69-74 (2020)
The replacing of traditional lipids with more health-promoting oils containing polyunsaturated fatty acids (PUFA) is a modern trend in food industry. The principles of emulsions formation containing walnut oil (up to 90% PUFA) were studied in order t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca86663fef9a4dd1a6e593959a131e41
Autor:
Iosif, Luminița, Radu, Oxana
Publikováno v:
Buletinul Științific al Universității de Stat “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul: Științe Sociale / The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu”: Social Sciences. (2):79-86
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=912585
Autor:
Capcanari, Tatiana, Covaliov, Eugenia, Chirsanova, Aurica, Popovici, Violina, Radu, Oxana, Siminiuc, Rodica
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2023, Vol. 12 Issue 2, p227-239, 13p
Autor:
Popovici, Violina1, Radu, Oxana1, Hubenia, Viacheslav2, Covaliov, Eugenia1, Capcanari, Tatiana1, Popovici, Cristina1 cristina.popovici@toap.utm.md
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2019, Vol. 8 Issue 4, p815-827. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2022, Vol. 11 Issue 2, p235-246, 12p
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXVI, Iss 3, Pp 119-124 (2019)
The article describes the manufacturing stages for a new functional product that can enrich human diet with essential lipids – spread based on walnut oil. Due to the fact that its content of polyunsaturated fatty acids is in 3-4 times higher than i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4f7f4bcbddbcd6c5b4c3be269a456e54