Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Radoičić, Aleksandra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jankov, Milica, Léguillier, Vincent, Gašić, Uroš, Anba-Mondoloni, Jamila, Ristivojević, Maja Krstić, Radoičić, Aleksandra, Dimkić, Ivica, Ristivojević, Petar, Vidic, Jasmina
Publikováno v:
Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1715, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Planar Chromatography - Modern TLC; 20240101, Issue: Preprints p1-8, 8p
Autor:
Radoičić, Aleksandra1 (AUTHOR), Petronijević, Radivoj2 (AUTHOR), Andrić, Filip1 (AUTHOR), Tešić, Živoslav1 (AUTHOR), Milojković-Opsenica, Dušanka1 (AUTHOR) dusankam@chem.bg.ac.rs
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 2017, Vol. 40 Issue 5/6, p297-303. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radoičić, Aleksandra
Publikováno v:
Универзитет у Београду
U okviru ovog rada proučavano je hromatografsko ponašanje serije Ru(II) kompleksa i odabranih anestetika u uslovima hromatografije hidrofilnih interakcija (Hydrophilic Interaction Liquid Chromatography, HILIC). Sistematski je ispitivan uticaj sasta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d9b52bd10b5fe9a0756092dcbeb66a51
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_11669
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_11669
Publikováno v:
Sugar: Processing, Production and Uses
Honey is a valuable natural product which offers important nutritional and medicinal benefits. Consequently, it is frequently subjected to adulteration either by addition of various sugar syrups or cheaper and lower quality honey, or by mislabelling
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4206::ba9b92d34c2ba660fb21b1b1ffbfc53b
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3937
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3937