Zobrazeno 1 - 10
of 300
pro vyhledávání: '"Radoš, M."'
Autor:
Pavlović Nenad V., Mladenović Jelena D., Pavlović Radoš M., Moravčević Đorđe Ž., Zdravković Jasmina M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 44, Iss 2, Pp 123-132 (2017)
The objective of this study was the determination of total antioxidant activity, contents of vitamin E, sugar and total dry matter in fresh and thermally processed (dried and juiced) tomato fruits of different selected tomato lines with the aim to es
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a91274bae424b15b95d390f18220f5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bajs Janović M, Kalember P, Janović Š, Hrabač P, Folnegović Grošić P, Grošić V, Radoš M, Henigsberg N
Publikováno v:
Neuropsychiatric Disease and Treatment, Vol 2014, Iss default, Pp 1753-1762 (2014)
Maja Bajs Janović,1,3 Petra Kalember,2 Špiro Janović,1,3 Pero Hrabač,2 Petra Folnegović Grošić,1 Vladimir Grošić,4 Marko Radoš,5 Neven Henigsberg2,61University Department of Psychiatry, Clinical Hospital Center Zagreb, Zagreb, 2Polyclinic N
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5138916b1ec74d8ebe59c5123d669006
Autor:
Grošić V, Folnegović Grošić P, Kalember P, Bajs Janović M, Radoš M, Mihanović M, Henigsberg N
Publikováno v:
Neuropsychiatric Disease and Treatment, Vol 2014, Iss default, Pp 1243-1253 (2014)
Vladimir Grošić,1 Petra Folnegovic Grošić,2 Petra Kalember,3,4 Maja Bajs Janović,2 Marko Radoš,3,4 Mate Mihanović,1 Neven Henigsberg3,51Psychiatric Hospital Sveti Ivan, Zagreb, 2University Hospital Center Zagreb, University of Zagreb, Zagreb,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e9212947ea445d7855b9a8c311f956b
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 19, Iss 38, Pp 105-114 (2014)
Monitoring microclimate parameters in different kind of environments has significant contribution to many areas of human activity and production processes. One of them is vegetable production in greenhouses where measurement of its microclimate param
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/127171cb1e19408faee6fa0fa0a345f7
Autor:
Zdravković Jasmina M., Aćamović-Đoković Gordana S., Mladenović Jelena D., Pavlović Radoš M., Zdravković Milan S.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 68, Iss 2, Pp 193-198 (2014)
The antioxidant activity of three lettuce varieties (Lactuca sativa L.) Emerald, Vera and Neva, cultivated in two kinds of protected spaces, a glasshouse and a plastic greenhouse, under controlled conditions, was determined. The content of antioxi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5025bc68fea04dc38504180d83405d3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mladenović Jelena D., Mašković Pavle Z., Pavlović Radoš M., Radovanović Blaga C., Aćamović-Đoković Gordana, Cvijović Milica S.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 65, Iss 4, Pp 473-477 (2011)
This study was aimed at evaluating the antioxidant activity and efficacy of the ethanolic extract of the ultrasonic extracts of leek Allium porrum L. Ethanolic (50%; v/v) extracts of edible leek parts (stem and leaf) were prepared by ultrasound-assis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/786ee5dd2a7346d186efdbdcfb1ba0b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.