Zobrazeno 1 - 10
of 3 417
pro vyhledávání: '"Radix Rehmanniae"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 17, Iss 9, Pp 105917- (2024)
Radix Rehmanniae (RR) has three processing forms in clinical practice, including fresh Radix Rehmanniae (FRR), raw Radix Rehmanniae (RRR), and processed Radix Rehmanniae (PRR). However, the sensory criterion, “black as lacquer and sweetness as cand
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/312d0100e96b449c8609cd015e1eca58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Jingjing1 (AUTHOR) yangpgjj@163.com, Zhang, Lihua1 (AUTHOR) 16622765055@163.com, Zhang, Mengyue1 (AUTHOR) zhangmengyue1113@163.com, Yang, Mingxuan1 (AUTHOR) 15093240403@163.com, Zou, Lin1 (AUTHOR) linzou230505@126.com, Cui, Ying1 (AUTHOR) cql8179270@tjutcm.edu.cn, Yang, Jing1 (AUTHOR) yangjingoffice@163.com, Chai, Xin1,2 (AUTHOR) chaix0622@tjutcm.edu.cn, Wang, Yuefei1,2 (AUTHOR) chaix0622@tjutcm.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 3, p705. 13p.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 12, Pp 103150- (2023)
ABSTRACT: Radix rehmanniae preparata polysaccharide (RRPP) is recognized as the primary bioactive compound in Radix rehmanniae preparata and has been extensively utilized in traditional Chinese medicine and functional food due to its diverse biologic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9aa94ec3dcc34d5e959a9785825e2990
Autor:
Liu L, Zhang B, Zhou Z, Yang J, Li A, Wu Y, Peng Z, Li X, Liu Z, Leng X, Zhao C, Dong H, Zhao W
Publikováno v:
Drug Design, Development and Therapy, Vol Volume 18, Pp 1583-1602 (2024)
Lang Liu,1,* Binghua Zhang,1,* Zhenwei Zhou,2 Jie Yang,1 Ailin Li,1 Yongji Wu,1 Zeyu Peng,1 Xiangyan Li,2 Zhonghua Liu,3 Xiangyang Leng,1 Changwei Zhao,4 Haisi Dong,2 Wenhai Zhao4 1College of Traditional Chinese Medicine, Changchun University
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f9dbf9fe3d643579272d979b420101d