Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Radivojević, Goran"'
Autor:
Đerčan Bojan, Vujasinović Vesna, Bjelajac Dajana, Radivojević Goran, Vukić Milan, Vujadinović Dragan
Publikováno v:
Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Vol 2023, Iss 52-2, Pp 98-110 (2023)
Sunflowers have emerged as a significant global crop with extensive economic, agricultural, and nutritional significance. This article presents a comprehensive analysis of sunflower production in the Autonomous Province of Vojvodina, Serbia, delving
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/112fbeabd4aa4975b7d109b1caff6a14
Publikováno v:
Turističko Poslovanje, Vol 2023, Iss 32, Pp 43-52 (2023)
Including gluten-free options in restaurant menus and adhering to the highest standards in terms of training and food safety are becoming increasingly important factors for success in modern restaurateurs. Restaurants are increasingly recognizing the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09656e5643cc428081d919a64c26e74f
Autor:
Šmugović Stefan, Grubor Biljana, Kalenjuk-Pivarski Bojana, Ivanović Velibor, Banjac Maja, Radivojević Goran, Vujasinović Vesna
Publikováno v:
Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Vol 2023, Iss 52-1, Pp 34-43 (2023)
The Autonomous Province of Vojvodina represents a region characterized by expressed multi-ethnicity. This unique mixture of more than 30 different nations influenced the formation of a unique and recognizable cultural heritage. Gastronomy, as one of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48e0b3fce56d4ac68160af9a8cd05cb2
Autor:
Vuksanović Nikola, Demirović Bajrami Dunja, Petrović Marko D., Jotanović Raletić Saša, Radivojević Goran
Publikováno v:
Slovenian Journal of Public Health, Vol 61, Iss 3, Pp 145-154 (2022)
Education about food safety is important for public health, and the best place to provide it is a university environment. The aim of the research was to assess food safety knowledge and self-reported food handling practices among students in Serbia.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8c19bcd573a4d70a2ae99ac8cd7fb2c
Publikováno v:
Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo / Researches Review of the Department of Geography, Tourism and Hotel Management. 50(2):132-140
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1041840
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo / Researches Review of the Department of Geography, Tourism and Hotel Management. 48(2):174-184
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1022394
Publikováno v:
Turističko Poslovanje, Vol 2019, Iss 24, Pp 15-21 (2019)
Modern catering trends tend to form a unique, authentic offer that will attract and retain as many guests as possible. Of all contemporary and modern gastronomic trends, the first place is occupied by the offer of food prepared according to the princ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb08c1afac7c499b891333868170a26b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.