Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Radiative drying"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 26 (2023)
Abstract The influence of various drying characteristics in the experiment was explored in this study. The drying time and moisture content were used to evaluate the experimental outcomes. The drying of bitter gourd slices using a halogen dryer was d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aee0cebf430444f2a2f26a3c2d6f45e2
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 26, Article number: e2022142, Published: 07 JUL 2023
The influence of various drying characteristics in the experiment was explored in this study. The drying time and moisture content were used to evaluate the experimental outcomes. The drying of bitter gourd slices using a halogen dryer was done at va
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::d1d7c323875a927b7c1a6129e62a6a86
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100420&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100420&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Türkan, Burak
Kurutma işlemi gıda ürününden sıvı miktarının buharlaştırılarak mikrobiyal bozulmayı önlemek için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Enerji tüketimini azaltmak ve gıda kalitesini artırmak için kurutma sürecinin modellenmesi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9458::d10385d1822e708db26e9ff14213bf2c
http://hdl.handle.net/11452/15030
http://hdl.handle.net/11452/15030
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.