Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Radiation preservation of food."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
59
pro vyhledávání:
'"Radiation preservation of food."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry : Fundamentals and Applications. [elektronicky zdroj]
Autor:
Raso, Javier
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Ultraviolet LED technology for food applications : from farms to kitchens / edited by Tatiana Koutchma. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Preservation of food by ionizing radiation. Volume III / editors, Dr. Edward S. Josephson, Department of Nutrition and Food Science, Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, Massachusetts, Dr. Martin S. Peterson, editorial consultant, Science and Technology, Natick, Massachusetts. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Elektronická kniha
Preservation of food by ionizing radiation / editors, Edward S. Josephson, Martin S. Peterson. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Food Irradiation Technologies : Concepts, Applications and Outcomes. [elektronicky zdroj]
Autor:
Ferreira, Isabel C. F. R.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Preservation of Food by Ionizing Radiation : Volume I. [elektronicky zdroj]
Autor:
Josephson, Edward S.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Irradiation for quality improvement, microbial safety and phytsosanitation of fresh produce / Rivka Barkai-Golan, Peter A. Follett. [elektronicky zdroj]
Autor:
Barkai-Golan, Rivka
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Preservation and shelf life extension : UV applications for fluid foods / Tatiana Koutchma. [elektronicky zdroj]
Autor:
Koutchma, Tatiana N.
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Food plant safety : UV applications for food and non-food surfaces / Tatiana Koutchma. [elektronicky zdroj]
Autor:
Koutchma, Tatiana N.
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
Food irradiation research and technology [elektronicky zdroj] / edited by Xuetong Fan, Christopher H. Sommers.
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
Další »
[6]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
31
Elektronické knihy
21
Electronic Resources
17
Knihy
10
Dissertations
Předmět
38
radiation preservation of food
17
electronic books
9
ultraviolet radiation
8
food
8
radiation preservation of food.
6
effect of heat on.
5
food--preservation
5
pulsed power systems
4
electric currents
4
electric fields--industrial applications
4
heating effects.
3
ionizing radiation
2
agricultural processing
2
amino acids
2
dielectric heating.
2
electromagnetic waves
2
fishery products
2
food science
2
irradiated beef
2
monosaccharides
2
protective atmospheres.
2
radiation preservation of food--research
2
radiation-protective agents
2
radio frequency.
2
salmon.
2
seeds.
2
soybean
2
spoilage.
2
wheat
1
agriculture
1
biochemistry
1
biotechnology
1
chemistry
1
conservacao dos alimentos
1
dose rate
1
education
1
education.field_of_study
1
egg protein
1
eggs
1
electromagnetism--industrial applications
1
embryonic structures
1
faculty of science and health
1
farm produce--radiation preservation
1
food industry and trade--technological innovations
1
food irradiation
1
food.ingredient
1
food--moisture
1
food-preservation
1
food--vitamin e content
1
forests and forestry
Vydavatel
13
academic press
8
mcgill university
7
crc press
5
springer
3
nova science publishers, inc
3
wiley-blackwell
2
elsevier
1
izmir institute of technology
1
morgantown, w. va. : [west virginia university libraries]
1
nova science publishers
1
pullman, wash. : washington state university
1
royal society of chemistry
1
royal society of chemistry, the
1
springer berlin / heidelberg
1
springer berlin heidelberg
1
springer international publishing ag
1
taylor & francis
1
taylor & francis group
1
the university of arizona.
1
wiley
1
world health organization
1
光琳
Zdroj
23
eBook Index
17
Vybrané kolekce e-knih
13
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
4
OpenAIRE
2
eBook Collection (EBSCOhost)
Geografie
2
master of science (department of food science and agricultural chemistry.)
1
doctor of philosophy (department of agricultural and biosystems engineering.)
1
doctor of philosophy (department of food science and agricultural chemistry.)
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......