Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Radhia Gargouri"'
Autor:
Mariem Ayadi, Nour Chiab, Safa Charfeddine, Rania Abdelhedi, Amira Dabous, Ons Talbi, Delphine Mieulet, Emmanuel Guiderdoni, Sami Aifa, Radhia Gargouri-Bouzid, Mohsen Hanana
Publikováno v:
Plant Physiology and Biochemistry
The nutritional enhancement of potato plants (Solanum tuberosum L.,) is highly critical. As it is considered a worldwide basic vegetarian nutrition to maintain health. S. tuberosum is one of the foremost staples and the world's fourth-largest food cr
Publikováno v:
Potato Research. 65:915-932
Autor:
Mariem Kammoun, Khaoula Ben Jeddou, Veli-Matti Rokka, Juha-Matti Pihlava, Jarkko Hellström, Liz Gutiérrez-Quequezana, Mohamed Farouk Essid, Radhia Gargouri-Bouzid, Oumèma Nouri-Ellouz
Publikováno v:
Potato Research. 65:881-902
Autor:
Khawla Ben Jeddou, Veli-Matti Rokka, Mariem Chaabane, Radhia Gargouri-Bouzid, Semia Ellouz-Chaabouni, Oumèma Nouri-Ellouz
Publikováno v:
Chemical Papers. 76:5643-5654
Publikováno v:
Current Microbiology. 80
Publikováno v:
Journal of Plant Research.
Autor:
Nissaf Aoiadni, Nour Chiab, Hajer Jdidi, Radhia Gargouri Bouzid, Abdelfattah El Feki, Hamadi Fetoui, Fatma Ghorbel Koubaa
Publikováno v:
Journal of Biochemical and Molecular Toxicology. 36
Permethrin (PER) is a pyrethroid pesticide that is extensively used as an insecticide in world because of its high activity and its low mammalian toxicity. The current study was conducted to investigate the protective action of Fumaria officinalis ag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nour Chiab, Nissaf Aoiadni, Oumèma Nouri‐Ellouz, Fatma Ghorbel‐Koubaa, Manel Mellouli, Tahya Sellami‐Boudawara, Chomous Kallel, Fatma Makni‐Ayadi, Radhia Gargouri‐Bouzid
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES. 102(13)
Potato tubers from genetically modified plants overexpressing the StDREB1 or the VvWRKY2 transcription factors that exhibited improved tolerance to salt and resistance to Fusarium solani infection were characterized and evaluated for safety in a 30 d